Referat af bestyrelsesmøde i Parkeringslauget Promenaden den 15. oktober 2018

 

Deltagere: Erik (Broen), Tanja (Soldækket), Henrik (Mesanen).

Mødet holdt hos: Erik.

Referent: Erik.

 

Dagsorden:

1. Perioderegnskab

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 10. september 2018

2.1. Vedtægter

2.2. Stævning

2.3. Rengøring

3. Nye punkter til dette møde

3.1. Belysning i P-kælderen

3.2. Ikke-tilladte genstande hensat i P-kælderen

3.3. Eftersyn af brandslanger i P-kælderen

4. Det kommende fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

5. Eventuelt

6. Mødekalender

 

1. Perioderegnskab

Perioderegnskabet for perioden 01.01.2018 – 30.09.2018 blev gennemgået. Der har været ekstra udgifter på grund af de tre generalforsamlinger i 2018 (den ordinære generalforsamling den 25. april og de to ekstraordinære generalforsamlinger den 21. juni og den 4. september 2018). De ekstra udgifter ud over det, der dækkes af administrationsaftalen med LEA Ejendomspartner A/S, beløber sig til i alt kr. 11.470. Den tidligere bestyrelse har i perioden 2016 – 2018 haft udgifter til advokatbistand på i alt kr. 78.125. (Kr. 15.625 til Advokatfirmaet Frank Iburg i 2016 og kr. 62.500 til Focus Advokater P/S i 2017/2018). På grund af advokatudgifternes store størrelse besluttede bestyrelsen, at lade Erik indhente dokumentation for disse udgifter. Egenkapitalen er pr. 30. september 2018 kr. 165.652.

 

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 10. september 2018

 

2.1. Vedtægter

Intet nyt til dette møde. Erik sætter punktet på dagsordenen for det fælles møde for alle bestyrelser i Promenadebyen den 9. november 2018. Erik udsender diskussionsoplæg til alle bestyrelsers medlemmer forud for mødet.

 

2.2. Stævning

Forud for mødet havde Erik fremsendt udkast til svarskrift til stævningen fra Promenadebyen I ApS til alle bestyrelsesmedlemmer. Udkastet blev grundigt gennemgået. Tanja foreslog nogle mindre ændringer til teksten. Erik tilretter teksten, så den bliver mere klar/skarp. Erik sender stævning og udkast til svarskrift til advokat Niels Eriksen, Ideal Advokatfirma P/S, og aftaler møde med ham. Tanja og Erik deltager i mødet. Retten i Odense har efter ansøgning forlænget svarfristen til den 31. oktober 2018.

 

2.3. Rengøring

Forud for mødet havde Erik indgået aftale med Torbens Erhvervsservice om rengøring i P-kælderen en gang pr. kvartal – i første omgang i et halvt år på forsøgsbasis, hvorefter ordningen evalueres. Torbens Erhvervsservice er allerede startet på ordningen med den første rengøring fredag den 12. oktober 2018.

 

3. Nye punkter til dette møde

 

3.1. Belysning i P-kælderen.

Bestyrelsen har fået en del henvendelser fra beboere vedrørende defekte lysstofrør i P-kælderen. Flemming Mengers og Erik Granly har tilbudt parkeringslaugets bestyrelse at udskifte de defekte lysstofrør. Flere lysstofrør er allerede udskiftet, og de sidste vil blive udskiftet snarest. I et par af lamperne i kælderafsnittet omkring Sejlet skal der desuden udskiftes en elektronikdel. Erik Nielsen rekvirerer elektriker til denne udskiftning. Vedligeholdelse af de grønne nødudgangslamper i P-kælderen vil komme med som et punkt på dagsordenen for det fælles møde for alle bestyrelser i Promenadebyen den 9. november 2018.

 

3.2. Ikke-tilladte genstande hensat i P-kælderen

P-kælderen er til indregistrerede køretøjer og cykler – og indregistrerede køretøjer må kun parkeres i egen/lejet/lånt parkeringsbås og cykler kun i de områder, der er beregnet til cykler. Ikke-tilladte genstande (alt andet end indregistrerede køretøjer og cykler) må ikke hensættes i P-kælderen. Bestyrelsen diskuterede nogle konkrete tilfælde på overtrædelse af disse regler og enedes om den form, som disse tilfælde skal behandles på (og i et par tilfælde allerede er blevet behandlet på).

 

3.3. Eftersyn af brandslanger i P-kælderen

Bestyrelsen besluttede, at Henrik indhenter tilbud på årlig kontrol af brandslanger i P-kælderen.

 

4. Det kommende fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

Bestyrelsen diskuterede emner til det kommende fællesmøde den 9. november 2018. Følgende emner kommer med på dagsordenen:

– Vedtægter.

– Orientering om stævning.

– Vedligeholdelse af de grønne nødudgangslamper.

 

5. Eventuelt

Bestyrelsen drøftede forskellige emner. Blandt andet vandindtrængning ved rørgennemføring i betonvæggen syd for Mesanen. Henrik undersøger sagen nærmere.

 

6. Mødekalender

Bestyrelsesmøde:

– Næste bestyrelsesmøde fastlægges, når Tanja og Erik har haft møde med advokaten.

Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen:

– Fredag den 9. november 2018 kl. 17.30

Generalforsamling:

– Onsdag den 24. april 2019

– Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2019.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading