Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 5. december 2018

   

Deltagere: Erik, Kresten og Lars.

Mødet holdt hos: Lars.

Referent: Erik.

   

Dagsorden:

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 9. oktober 2018

1.1. Cykelstativer

1.2. Serviceaftale vedrørende skraldesug

1.3. Vandskade i nr. 6, 5. tv.

1.4. Vandskade i nr. 6, 6. tv.

1.5. Renovering af forrum i kælderetage

1.6. Mulighed for kalkfrit vand

1.7. Maritime navne på bygninger

1.8. Maling af sydvendte døre på tagterrasser

1.9. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Udskiftning af spildevands- og grundvandspumper i kælderen

3. Eventuelt

4. Mødekalender

   

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 9. oktober 2018

   

1.1. Cykelstativer

Cykelstativerne i den sydlige del af cykelrummet blev søndag den 2. december 2018 fjernet af Kresten og Lars fra bestyrelsen samt Henrik Lægteskov-Carlsen (den oprindelige forslagsstiller). Der opfordres til, at cykler, der ikke benyttes regelmæssigt, stilles i kælderen i området ved indgangen til nr. 8 eller i området ved bagdøren op til promenaden. Punktet er hermed afsluttet.

   

1.2. Serviceaftale vedrørende skraldesug

Den 10. oktober 2018 (dagen efter sidste bestyrelsesmøde) modtog bestyrelsen den endelige serviceaftale vedrørende vores skraldesug. Serviceaftalen er med Aerbin ApS (Dansk Skraldesug ApS) og omfatter teknisk vedligeholdelse af udstyret i Broens to skralderum en gang årligt. Erik underskriver kontrakten med tilføjelse om, at bestyrelsen skal kontaktes, inden Dansk Skraldesug ApS reagerer på henvendelse fra Odense Renovation A/S om driftsforstyrrelser. Herved undgår vi at betale for assistance til mindre driftsproblemer, som vi selv kan løse. Erik sender den underskrevne kontrakt til Aerbin ApS. Punktet er hermed afsluttet.

   

1.3. Vandskade i nr. 6, 5. tv.

Forud for mødet havde firmaet Allan Led Hansen meddelt, at reparationerne er gennemført. Punktet er hermed afsluttet.

   

1.4. Vandskade i nr. 6, 6. tv.

Forud for mødet havde firmaet Allan Led Hansen meddelt, at reparationerne er gennemført. Punktet er hermed afsluttet.

   

1.5. Renovering af forrum i kælderetage

Forud for mødet havde bestyrelsen fået fremsendt endeligt tilbud fra Odense Låseservice A/S, supplerende oplysninger fra KONE A/S og ordrebekræftelse fra Dansbo Entreprise A/S. Desuden havde vi fået tilbud fra Dansbo Entreprise A/S på supplerende arbejde. Materialet blev gennemgået, og bestyrelsen besluttede at lade Kresten aftale det videre forløb med håndværkerne.

   

1.6. Mulighed for kalkfrit vand

Inden mødet havde Erik kontaktet Dansk Installations Teknik A/S med henblik på at få et samlet tilbud på installation af et afkalkningsanlæg fra BWT HOH A/S inkl. nødvendig rørinstallation (og rørgennemføringer), elinstallation og gitterafskærmning. Det er aftalt, at Dansk Installations Teknik A/S aflægger os et besøg for at se nærmere på den påtænkte placering af anlægget, inden de udarbejder et tilbud. Erik følger op på sagen.

   

1.7. Maritime navne på bygninger

Fredag den 19. oktober 2018 fik Promenadebyens fem bygninger påsat de maritime navne (Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket og Mesanen). Punktet er hermed afsluttet.

   

1.8. Maling af sydvendte døre på tagterrasser

På bestyrelsesmødet den 9. oktober 2018 besluttede bestyrelsen at sige ja til tilbuddet fra Dansbo Entreprise A/S på udskiftning af de tre terrassedøre med nye døre i stål for derved at minimere de fremtidige vedligeholdelsesudgifter. Kresten følger op på sagen.

   

1.9. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

Forud for bestyrelsesmødet havde firmaet Lindholm Entreprise A/S meddelt, at fugen omkring vinduet var blevet repareret, og utætheden dermed var fjernet. Lørdag efter bestyrelsesmødet (lørdag den 8. december 2018) kunne lejlighedens ejer så konstatere, at der i forbindelse med regnvejret og blæsten den pågældende dag igen kom vand ind men nu ved et nabovindue. Lindholm Entreprise A/S er derfor igen blevet rekvireret. Erik følger op på sagen.

   

2. Nye punkter til dette møde

   

2.1. Udskiftning af spildevands- og grundvandspumper i kælderen

De seneste flere måneder har spildevands- og grundvandspumperne på grund af slitage og dermed elektrisk afledning i flere situationer været årsag til, at pumpernes HPFI-relæ har slået fra. Den 23. november 2018 gennemgik DESMI Danmark A/S alle seks pumper (2 pumper i hver af de tre brønde). Denne gennemgang medførte, at de to mest slidte pumper (en spildevandspumpe og en grundvandspumpe) midlertidigt er taget ud af drift. Efter gennemgangen har DESMI Danmark A/S fremsendt tilbud på udskiftning af alle seks pumper. Dette tilbud var forud for mødet sendt til alle bestyrelsesmedlemmer. Fem af de eksisterende pumper er fra 2008. Den sjette pumpe er fra 2016. På bestyrelsesmødet blev tilbuddet gennemgået, og bestyrelsen besluttede at udskifte alle seks pumper til nye pumper med transmitterstyring i stedet for den nuværende styring, der benytter flydere. DESMI Danmark A/S er indstillet på at modregne en ”brugtpris” for pumpen fra 2016 i det samlede tilbud. Timeforbruget til udskiftning af pumperne forventes desuden at blive mindre end det i tilbuddet angivne. Modregning af ”brugtprisen” og timebesparelsen kan først endelig fastlægges i forbindelse med udskiftningen. Udgiften til udskiftningen beløber sig til kr. 175.746 (inkl. moms) minus de omtalte modregninger. Udskiftningen forventes at ske i begyndelsen af 2019, og udgiften kan rummes i A/F Broens egenkapital uden problemer. Kresten aftaler nærmere med DESMI Danmark A/S.

   

3. Eventuelt

Bestyrelsen indledte under dette punkt overvejelser, om A/F Broens bestyrelse fremover fortsat skal have tre bestyrelsesmedlemmer, eller om vi skal benytte muligheden for flere medlemmer i bestyrelsen. Der blev ikke truffet nogen beslutning.

   

4. Mødekalender

Bestyrelsesmøde:

 – Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 hos Kresten

Fællesmøde for alle Promenadebyens bestyrelser:

 – Onsdag den 13. marts 2019 kl. 19.00

Generalforsamling:

 – Onsdag den 24. april 2019

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2019.

   


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 5. december 2018”

  1. Anders Møllegaard Avatar
    Anders Møllegaard

    Tak for et godt referat – og godt arbejde!

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading