Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 12. juni 2019

  

Deltagere: Erik, Henrik, Lars og Kresten.

Mødet holdt hos: Kresten.

Referent: Erik.

  

Dagsorden:

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 4. marts 2019

1.1. Renovering af forrum i kælderetage

1.2. Mulighed for kalkfrit vand

1.3. Maling af sydvendte døre på tagterrasser

1.4. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

1.5. Persondataloven

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Mærkning af hensatte genstande i de udvendige depotrum

3. Eventuelt

3.1. Affaldshåndtering

3.2. Ladestik/ladestationer til elbiler

3.3. Nye beboere

4. Mødekalender

  

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 4. marts 2019

  

1.1. Renovering af forrum i kælderetage

Renoveringen af forrummene i kælderetagen er gennemført i overensstemmelse med de oprindeligt vedtagne planer. Bestyrelsen inspicerede arbejdet og besluttede, at der for fuldstændighedens skyld skal lægges en hvid silikonefuge rundt om alle døre på samme måde, som det er gjort på de øvrige etager. Kresten aftaler nærmere med håndværker.

  

1.2. Mulighed for kalkfrit vand

På A/F Broens generalforsamling den 24. april 2019 blev et forslag om etablering af et afkalkningsanlæg behandlet. På generalforsamlingen blev det vedtaget at udskyde den endelige beslutning om eventuel etablering af et sådan anlæg, indtil der foreligger et større erfaringsmateriale vedrørende de driftsmæssige og sundhedsmæssige forhold ved denne type anlæg. Punktet er hermed afsluttet indtil videre.

  

1.3. Maling af sydvendte døre på tagterrasser

Intet nyt til dette punkt. Kresten følger op på sagen.

  

1.4. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

Intet nyt til dette punkt. Erik følger op på sagen.

  

1.5. Persondataloven

På bestyrelsesmødet den 4. marts 2019 blev en databehandleraftale mellem A/F Broen og LEA Ejendomspartner A/S vedtaget, og aftalen er efterfølgende blevet lagt ind på vores hjemmeside under fanebladet ”Broen – Dokumenter vedrørende Broen”. Udarbejdelse af ”persondatapolitik” og ”samtykkeerklæring” tages op på et efterfølgende bestyrelsesmøde, når et lovet oplæg fra Ejerforeningen Promenaden til disse emner foreligger.

  

2. Nye punkter til dette møde

  

2.1. Mærkning af hensatte genstande i de udvendige depotrum

I de to depotrum i Broens vestside (den side, der vender over imod Sejlet) kan beboere i Broen anbringe større genstande så som tagbagagebærer, skibokse, ekstra hjul til bilen, klapvogne m.m. (Beboerne i Promenadebyen 6 i det sydlige depotrum – og beboere i Promenadebyen 8 i det nordlige depotrum). Bestyrelsen har opfattelsen af, at der er behov for oprydning i rummene, idet en del genstande er blevet efterladt af fraflyttede beboere. Beboere bedes derfor påsætte seddel med navn og adresse på deres ejendele inden den 1. september 2019, hvorefter bestyrelsen vil foranledige en oprydning i rummene. Kresten informere alle Broens beboere via sedler i postkasserne.

  

3. Eventuelt

  

3.1. Affaldshåndtering

På baggrund af den skrivelse, som Odense Renovation A/S har udsendt til alle husstande i Promenadebyen, blev problemer vedrørende affaldssortering/-håndtering diskuteret. Det blev besluttet at lade Henrik kontakte Odense Renovation A/S for at undersøge, om der er mulighed for at få opstillet containere til dåser i P-kælderen. Det er Ejerforeningen Promenadens bestyrelse, der skal træffe den endelige beslutning, hvis muligheden foreligger. Erik sørger for, at et eventuelt positivt resultatet af Henriks forespørgsel viderebringes til Ejerforeningen Promenadens bestyrelse.

  

3.2. Ladestik/ladestationer til elbiler

Da elbiler bliver mere og mere almindelige, tog bestyrelsen spørgsmålet om brug af ladestik/ladestationer i P-kælderen op til en bred og generel drøftelse. Bestyrelsen inspicerede i denne forbindelse P-kælderen. Det blev besluttet at lade Lars kontakte Clever A/S (Clever A/S er en af de store udbydere af ladestik/ladestationer i Danmark) for at få ”indspark” fra dem. Det er Parkeringslauget Promenadens bestyrelse, der skal opstille/ajourføre retningslinjer for etablering/brug af ladestik/ladestationer. Erik sørger for, at bestyrelses forskellige overvejelser/ideer og resultatet af Lars’ forespørgsel viderebringes til Parkeringslauget Promenadens bestyrelse.

  

3.3. Nye beboere

Forud for mødet havde der været tvivl om, hvorvidt der var kommet nye beboere i Promenadebyen 6, 4. th. Erik havde derfor kontaktet Azets Ejendomsadministration, der administrerer lejligheden, og fået oplyst, at der endnu ikke var indgået nogen endelig aftale om salg eller udlejning af lejligheden. Nye beboere får udleveret en velkomstpakken bestående af velkomstskrivelse, husorden, gæstekort og affaldsposer. I nr. 6 står Lars for udleveringen, og i nr. 8 står Kresten for udleveringen.

  

4. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

 – Onsdag den 14. august 2019 kl. 17.00 hos Erik

 – Mandag den 14. oktober 2019 kl. 17.00 hos Henrik

 – Mandag den 9. december 2019 kl. 17.00 hos Lars

Fællesmøde for alle Promenadebyens bestyrelser:

 – Fredag den 15. november 2019 kl. 17.30

Generalforsamling:

 – Onsdag den 22. april 2020

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2020.

  


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading