Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 14. august 2019

     

Deltagere: Erik, Lars og Kresten.

Afbud fra: Henrik.

Mødet holdt hos: Erik.

Referent: Erik.

     

Dagsorden:

1. Halvårsregnskab

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 12. juni 2019

2.1. Renovering af forrum i kælderetage

2.2. Maling af sydvendte døre på tagterrasser

2.3. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

2.4. Persondataloven

2.5. Mærkning af hensatte genstande i de udvendige depotrum

2.6. Affaldshåndtering

2.7. Ladestik/ladestationer til elbiler

3. Nye punkter til dette møde

3.1. Utæthed i elskab i nr. 8, 1. th.

4. Eventuelt

5. Mødekalender

     

1. Halvårsregnskab

Forud for bestyrelsesmødet var halvårsregnskabet for perioden 01.01.2019 – 30.06.2019 udsendt til bestyrelsens medlemmer. På mødet blev halvårsregnskabet gennemgået. Halvåret har givet et samlet underskud på kr. 248.101. Underskuddet skyldes blandt andet udskiftning af fire spildevandspumper til kr. 115.750 samt renovering af forrum i kælderen til kr. 200.267 (Se desuden punkt 2.1.). I budgettet for 2019 er der taget højde for begge disse udgifter. Egenkapitalen pr. 30.06.2019 er kr. 505.605. Bestyrelsen fandt resultat og egenkapital tilfredsstillende.

     

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 12. juni 2019

     

2.1. Renovering af forrum i kælderetage

Renoveringen af forrummene i kælderetagen er gennemført i overensstemmelse med de oprindeligt vedtagne planer. Desuden er der i overensstemmelse med beslutningen på sidste bestyrelsesmøde lagt en hvid silikonefuge rundt om alle døre som en sidste finish. Renoveringen har kostet kr. 200.267, og der var afsat kr. 200.000 i budgettet. Der er indgået aftale med Torbens Erhvervsservice om rengøring af forrummene en gang pr. uge mod tidligere en gang pr. måned. Udgiften til den øgede rengøring hentes hjem igen, idet der efter renovering af forrummene er valgt nogle mindre måtter til forrummene og dermed en mindre udgift til måtteleje/måttevask end tidligere. Punktet er hermed afsluttet.

     

2.2. Maling af sydvendte døre på tagterrasser

På bestyrelsesmødet den 9. oktober 2018 besluttede bestyrelsen at udskifte de sydvendte døre på tagterrasserne med nye døre i stål i stedet for at male de eksisterende døre for derved at minimere de fremtidige vedligeholdelsesudgifter. De tre døre er nu udskiftet. Punktet er hermed afsluttet.

     

2.3. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

Intet nyt til dette punkt. Erik følger op på sagen.

     

2.4. Persondataloven

På bestyrelsesmødet den 4. marts 2019 blev en databehandleraftale mellem A/F Broen og LEA Ejendomspartner A/S vedtaget. Bestyrelsen afventer nu et lovet oplæg fra Ejerforeningen Promenaden til en databeskyttelsespolitik. Erik følger op på sagen.

     

2.5. Mærkning af hensatte genstande i de udvendige depotrum

I de to depotrum i Broens vestside (den side, der vender over imod Sejlet) kan beboere i Broen anbringe større genstande så som tagbagagebærer, skibokse, ekstra hjul til bilen, klapvogne m.m. (Beboere i Promenadebyen 6 i det sydlige depotrum – og beboere i Promenadebyen 8 i det nordlige depotrum). Kresten havde til bestyrelsesmødet udarbejdet et forslag til skrivelse angående mærkning af effekter. Bestyrelsen besluttede, at skrivelsen uddeles til alle beboere i Broen. Kresten sørger for, at skrivelsen uddeles i postkasserne. (Det er efterfølgende sket). Broens beboere bedes derfor påsætte seddel med navn og adresse på deres ejendele inden den 1. september 2019. Efter denne dato vil bestyrelsen foranledige oprydning i rummene.

     

2.6. Affaldshåndtering

Forud for bestyrelsesmødet havde Henrik forespurgt Odense Renovation A/S, om det er muligt at få containere til indsamling af dåser i Promenadebyen. Odense Renovation A/S har i et svar redegjort for den fremtidige affaldshåndtering, der blandt andet vil omfatte dåser/metal. Bestyrelsen besluttede på dette grundlag, at der ikke gøres mere ved sagen på nuværende tidspunkt. Punktet er hermed afsluttet.

     

2.7. Ladestik/ladestationer til elbiler

Forud for bestyrelsesmødet havde Lars kontaktet Clever A/S (en af de store udbydere af ladestik/ladestationer i Danmark) angående mulighed for etablering af ladestik/ladestationer i Promenadebyen. Clever A/S har fremsendt en redegørelse samt teknisk materiale vedrørende deres produkter. Bestyrelsen diskuterede problemstillingerne i forbindelse med eventuelle løsningsforslag. Erik bringer materialet og overvejelserne videre til Ejerforeningen Promenaden, som har emnet på dagsordenen for deres kommende bestyrelsesmøde. Punktet er hermed afsluttet i A/F Broens regi.

     

3. Nye punkter til dette møde

     

3.1. Utæthed i elskab i nr. 8, 1. th.

Beboerne i nr. 8, 1. th. har klaget over, at det trækker fra deres elskab i lejligheden. Kresten og Erik har sammen med lejlighedens ejer undersøgt problemet og lokaliseret utætheden. Kresten har sammen med lejlighedens ejer og firmaet Allan Led Hansen aftalt en plan for udførelse af det nødvendige arbejde. Planen tager højde for, at lejlighedens ejer allerede havde planlagt malerarbejde i lejligheden.

     

4. Eventuelt

Bestyrelsen drøftede forskellige emner blandt andet husorden og beplantning omkring Broen. Der blev ikke besluttet noget under dette punkt.

     

5. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

 – Mandag den 14. oktober 2019 kl. 17.00 hos Henrik

 – Mandag den 9. december 2019 kl. 17.00 hos Lars

 – Mandag den 17. februar 2020 kl. 17.00 hos Kresten (årsregnskab og budget)

Fællesmøde for alle Promenadebyens bestyrelser:

 – Fredag den 15. november 2019 kl. 17.30

Generalforsamling:

 – Onsdag den 22. april 2020

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2020.

     


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading