Referat af bestyrelsesmøde i E/F Promenaden den 19. august 2019

        

Deltagere: Jesper (Stævnen), Erik (Broen), Rasmus (Sejlet), Tanja (Soldækket), Henrik (Mesanen)

Mødet holdt hos: Erik

Referent: Erik

        

Dagsorden:

1. Halvårsregnskab

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 20. februar 2019 og den 29. april 2019

2.1. Vedtægtsændringer

2.2. Bådpladser ved Promenadebyen

2.3. Revner og forsætninger i betonbelægningen i indkørslen, rampen og kørevejen

2.4. Friholdt område mellem parkeringspladser på terræn

2.5. Loungestole på træterrasser

2.6. Altaninddækning i Stævnen

2.7. Grundejerforening

2.8. Persondataloven

2.9. Nedsunkne brosten ved nedkørsel til P-kælder og opkørsel til Promenadebyen

3. Nye punkter til dette møde

3.1. Hjertestartere

3.2. Affaldshåndtering

3.3. Ladestik/ladebokse til elbiler

3.4. Hastighedsbegrænsning på Finlandgade

3.5. Støjgener fra skibet ”Annelise Theresa”

4. Orientering fra A/F’erne

5. Eventuelt

6. Mødekalender

        

1. Halvårsregnskab

Forud for bestyrelsesmødet var halvårsregnskabet for perioden 01.01.2019 – 30.06.2019 fremsendt til bestyrelsens medlemmer. På mødet blev halvårsregnskabet gennemgået. Halvåret har givet et samlet overskud på kr. 58.485, hvor der var budgetteret med kr. 11.200. Det bedre resultat skyldes primært mindre udgifter til vedligeholdelse end forventet. Egenkapitalen pr. 30. juni 2019 er kr. 227.724. Bestyrelsen fandt resultat og egenkapital tilfredsstillende.

        

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 20. februar 2019 og den 29. april 2019

        

2.1. Vedtægtsændringer

På den ekstraordinære generalforsamling i Ejerforeningen Promenaden mandag den 3. juni 2019 blev forslaget vedrørende vedligeholdelse af eventuel afskærmning af altaner/terrasser endeligt vedtaget. Vedtagelsen betyder, at vedligeholdelse af afskærmning, der etableres i henhold til vedtægternes punkt 34.2., påhviler den enkelte lejlighedsejer og ikke det pågældende A/F. Ændringen er skrevet ind i vedtægternes punkt 32.2., og de reviderede vedtægter er lagt ind på vores hjemmeside under ejerforeningen og de enkelte A/F’er. Bestyrelsen forventer, at denne vedtægtsændring og de tre vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingerne i 2017, bliver tinglyst inden næste års generalforsamling. Erik følger op på sagen.

        

2.2. Bådpladser ved Promenadebyen

Intet nyt til dette punkt.

        

2.3. Revner og forsætninger i betonbelægningen i indkørslen, rampen og kørevejen

Intet nyt til dette punkt.

        

2.4. Friholdt område mellem parkeringspladser på terræn

Det friholdte område mellem parkeringsplads 25 og 28 er tiltænkt som adgangsareal til kommende affaldsindkast. Da de kommende affaldsindkast lader vente på sig, valgte bestyrelsen at tage punktet af ”huskelisten”, indtil indkastene er etableret. Punktet er hermed afsluttet indtil videre.

        

2.5. Loungestole på træterrasser

Bestyrelsen besluttede at udskyde arbejdet med dette punkt til senere.

        

2.6. Altaninddækning i Stævnen

Da vedtægtsændringen vedrørende dette punkt blev vedtaget på ejerforeningens ekstraordinære generalforsamling mandag den 3. juni 2019 (se punkt 2.1.), er det resterende arbejde i forbindelse med dette punkt udelukkende en opgave for A/F Stævnen. Punktet er hermed afsluttet for Ejerforeningen Promenadens vedkommende.

        

2.7. Grundejerforening

Intet nyt til dette punkt.

        

2.8. Persondataloven

Forud for bestyrelsesmødet havde Erik fremsendt et udkast til ”Databeskyttelsespolitik for Ejerforeningen Promenaden” til bestyrelsens medlemmer. På bestyrelsesmødet blev udkastet behandlet og enstemmigt godkendt. Erik sørger for, at dokumentet kommer på vores hjemmeside under fanebladet “Dokumenter vedrørende E/F Promenaden” (hvor der i forvejen ligger en ”Databehandleraftale mellem E/F Promenaden og LEA Ejendomspartner A/S). Erik udarbejder tilsvarende databeskyttelsespolitik for Parkeringslauget Promenaden og A/F Broen. Politikken for A/F Broen vil kunne benyttes som skabelon af de øvrige A/F’er.

        

2.9. Nedsunkne brosten ved nedkørsel til P-kælder og opkørsel til Promenadebyen

Som aftalt på bestyrelsesmødet den 29. april 2019 har Jesper kontaktet Odense Kommunes tekniske forvaltning vedrørende de nedsunkne brosten/rendesten på Finlandgade ved nedkørslen til P-kælderen og opkørslen til Promenadebyen. Teknisk forvaltning har lovet Jesper, at forholdene vil blive bragt i orden. Forholdene ved opkørslen til Promenadebyen er da også forbedret betydeligt, men derimod er der ikke gjort noget ved forholdene ved nedkørslen til P-kælderen. Budskabet fra teknisk forvaltning er, at der ikke er flere penge til den slags arbejde på dette års budget. På bestyrelsesmødet tilbød Jesper at kontakte teknisk forvaltning endnu en gang for at forsøge at få det manglende arbejde opprioriteret.

        

3. Nye punkter til dette møde

        

3.1. Hjertestartere

I maj måned forsvandt hjertestarteren i Stævnens indgangsparti fra sit skab. Efterfølgende viste det sig, at hjertestarteren havde været brugt i forbindelse med genoplivning af en person, og at ambulancefolkene havde taget den med til Odense Universitetshospital. Hjertestarteren er bragt tilbage til sin plads i Stævnens indgangsparti. Erik har sørget for, at hjertestarteren er blevet mærket med kontaktoplysninger og registreret på hjemmesiden ”hjertestarter.dk”. Hjertestarteren i P-kælderen ved Sejlet er ligeledes blevet mærket med kontaktoplysninger – men er ikke blevet registreret, da den ikke er offentlig tilgængelig. Punktet er hermed afsluttet.

        

3.2. Affaldshåndtering

På bestyrelsesmødet blev forskellige aspekter i forbindelse med den fremtidige affaldshåndtering i Promenadebyen diskuteret. Bestyrelsen afventer, at Odense Renovation A/S etablerer yderligere affaldsindkast på terræn, og at vi modtager mere information om den fremtidige affaldshåndtering. Punktet er hermed afsluttet indtil videre.

        

3.3. Ladestik/ladebokse til elbiler

Ejerforeningen og parkeringslauget har fået en del henvendelser vedrørende ønske om etablering af ladestik/ladeboks til elbiler. I henhold til de nuværende retningslinjer kan der etableres ladestik/ladeboks i P-kælderen under følgende betingelser:

  1. Strømmen tages fra eltavlen i den pågældende ejerlejlighedsejers lejlighed.
  2. Det nødvendige arbejde i forbindelse med eltavle i lejligheden og med fremføring af elkabel til ladestik/ladeboks i P-kælderen udføres af elinstallatør, der anvises af bestyrelsen i det pågældende A/F, og i overensstemmelse med A/F-bestyrelsens anvisninger.
  3. Alle udgifter til elinstallation og ladestik/ladeboks afholdes helt af den pågældende ejerlejlighedsejer.
  4. Ved eventuel senere fraflytning reetableres de oprindelige forhold for fraflytterens regning med mindre, at den nye ejer overtager ladestikket/ladeboksen og pligten til reetablering.

Bestyrelsen er opmærksom på, at ønsket om mulighed for opladning af elbil i Promenadebyen bliver mere og mere påtrængende. På bestyrelsesmødet blev forskellige ideer og aspekter i forbindelse hermed drøftet. Bestyrelsen besluttede, at lade Rasmus kontakte en eller to udbydere af ladestik/ladebokse for at få dem til at komme med mulige ideer. Efter mødet har Rasmus fået tilsendt det materiale, som A/F Broens bestyrelse tidligere har fået fra Clever A/S (en af de store udbydere af ladestik/ladebokse i Danmark).

        

3.4. Hastighedsbegrænsning på Finlandgade

Bestyrelsen har fået en del henvendelser fra beboere i Promenadebyen om hurtig og hasarderet bilkørsel på Finlandgade. Bestyrelsen drøftede problematikken og besluttede at lade Jesper rette en henvendelse til Odense Kommunes tekniske forvaltning om problemstillingen. Bestyrelsen opfordrer til, at beboere i Promenadebyen også enkeltvis henvender sig til kommunen for at lægge pres på beslutningstagerne – så vi kan undgå, at der sker en alvorlig ulykke.

        

3.5. Støjgener fra skibet ”Annelise Theresa”

Bestyrelsen har fået en henvendelse fra en beboer i Promenadebyen om støjgener fra skibet, der ligger fortøjet ved Tysklandkajen. Bestyrelsen drøftede problemstillingen og valgte ikke at gøre yderligere ved sagen, idet ikke alle beboere i Promenadebyen opfatter aktiviteten på havnen og skibet som en gene men i lige så høj grad som noget, der naturligt hører til i det nærmiljø, man har bosat sig i og sætter pris på. Punktet er hermed afsluttet.

        

4. Orientering fra A/F’erne

Under dette punkt orienterede bestyrelsesmedlemmerne hinanden om aktuelle sager i de respektive huse.

        

5. Eventuelt

Intet under dette punkt.

        

6. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

 – Mandag den 21. oktober 2019 kl. 18.30 hos Rasmus

 – Mandag den 16. december 2019 kl. 18.30 hos Tanja

Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen:

 – Fredag den 15. november 2019 kl. 17.30

Generalforsamlinger:

 – Onsdag den 22. april 2020

 – Ønsker enkelte A/F’er at holde generalforsamling en anden dag, så skal det være før den 22. april 2020.

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingerne, skal indsendes til de respektive bestyrelser senest den 1. marts 2020.

        


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading